L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL CASC ANTIC DONEM SUPORT A LA VAGA DE LLOGUERS
03
- abril
2020
Posted By : sosicascantic
L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL CASC ANTIC DONEM SUPORT A LA VAGA DE LLOGUERS

Els barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera són barris de classe treballadora on ja teníem problemes estructurals i de desigualtats greus abans de la crisi sanitària. Moltes veïnes i petits comerços en condicions “normals” ja patíem per arribar a final de mes i ens costava pagar el lloguer.

Ara, a conseqüència de la situació creada per la crisi sanitària causada pel COVID-19 i davant les mesures imposades pel Govern de l’Estat mitjançant la declaració de l’estat d’alarma a tot el territori i que suposen una important pèrdua dels ingressos econòmics, o l’aturada en sec d’aquests, a partir del pròxim mes d’abril moltes veïnes i petits comerços del barri no podrem fer front al pagament de la renda del lloguer i de les factures dels serveis bàsics.

Davant aquesta crisi creiem que el Govern de l’Estat ha de suspendre el pagament del lloguer i de les hipoteques fins que la crisi social i econòmica derivada de la crisi sanitària no es resolgui. En aquest aspecte interpel·lem a la responsabilitat dels propietaris.

Creiem també que el Govern de l’Estat ha de suspendre els pagaments dels rebuts d’aigua, llum i gas, els serveis bàsics per a garantir la vida de les famílies dels nostres barris.

Per tot això i veient que davant d’aquesta situació el Govern de l’Estat està deixant de banda a la classe treballadora i els comerciants, l’Associació de Veïns del Casc Antic donem suport a la vaga impulsada per plataformes i sindicats d’habitatge a escala de tot l’Estat i fem una crida a què totes les veïnes i comerços del barri se sumin.

Uneix-te: https://suspensionalquileres.org/

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL CASC ANTIC

Category:

Deixa un comentari